Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Φυλακές άγγελοι

How to Keep Your Single Self From Being Bitter on Valentine’s Day

Και βάλθηκε να μαίνεται ανάμεσα σε εκείνα και σε τούτα. Σε όσα της προσέφεραν προστασία κρατώντας την στα λίγα μέτρα από δαύτους. Σε εκείνους που της φάνηκαν άγγελοι πλάι της και κατέληξε δέσμια και φυλακισμένη της ανάγκης τους.

Πολλοί της έμοιαζαν άγγελοι, μα πιο πολύ από όλους, Αυτός. Αποδείχθηκε η πιο σκοτεινή της φυλακή. Η πιο εύκολη, αρνητική επιρροή της ζωής και της σκέψης της. 

Αν ο Θεός και ο άγγελος έδιναν μια μάχη, θα κέρδιζε σίγουρα ο διάβολος. Αυτός που αντιστάθηκε και επαναστάτησε απέναντι στον Θεό και δεν δέχθηκε να είναι αυτός που θα τον υπηρετεί. Αυτός που σήκωσε κεφάλι και ξέφυγε από τις φυλακές γεμάτες με αγγέλους.

Κι έπειτα.....

έδωσε μια δυνατή κλωτσιά, πήρε μια βαθιά ανάσα και αποχαιρέτησε Θεούς και αγγέλους. Και μαζί με αυτούς, αποχαιρέτησε και την ιδέα τους. Σκέφτηκε πως για κάθε λάθος των αγγέλων, δικαιώνονται οι διάβολοι. Κι αυτό ήταν η λύτρωση της για όσα επέλεξε.


Κάηκε σε φωτιές αγγέλων για να σώσει τον διάβολο της. 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αυτό που νιώθω για σένα είναι μοναδικό.

  Είναι η μυρωδιά σου, είναι το βλέμμα σου, είναι το άγγιγμα σου, είναι η φωνή σου, είναι η αγκαλιά σου, είναι το περπάτημα σου, είναι ο τρόπος που στέκεσαι, είναι ο τρόπος που με φιλάς, είναι η αύρα σου, είναι η προσωπικότητα σου. Είσαι εσύ. Και είσαι τόσο διαφορετικός, μα είμαι κι εγώ, τόσο διαφορετική μαζί σου.

Όταν χάνεις κάτι που αγαπάς

Κι όταν ρωτήθηκε τι θα τον πλήγωνε περισσότερο, εκείνος αποκρίθηκε:  ότι θα χάσω κάτι που μου αρέσει πολύ .